StartUp Career | BLOG

Crede-mă, jobul tău nu trebuie să fie plictisitor


Proiectul StartUp Career a început din dorința de a găsi o formulă pentru potrivirea perfectă dintre job și pasiune. Am pornit de la lucrurile pe care le vedem în jur: oameni foarte bine pregătiți și care lucrează de peste 20 de ani în domeniul IT, dar care sunt blazați, inflexibili, fără pasiune pentru job și chiar fără pasiuni extra job…nimic nu-i mai animă, nimic nu-i impresionează. Și pe de altă parte, persoane care debordează de pasiuni, curiozități în domeniul IT și nu numai, au multă energie, dar care nu au o pregătire în IT. Pornind de la această paradigmă a societății prezente ne-am întrebat: Oare angajatorii / companiile ce preferă? Ce tip de oameni vor să aibe în echipe? Iar oamenii fără pregătire în IT, dar pasionați cum pot să aibe o carieră în acest domeniu?

Și așa a început visul sau visarea :)


Citește mai mult
11/05/2021

CV-ul

Angajatorii își doresc să vadă o hârtie plină de performanțe, realizări, diplome. Șomerii și cei fără locuri de muncă, își doresc să aibă cel mai bun CV, pentru a primi locul de muncă, de care depinde supraviețuirea.
28/04/2021

Deșeuri vs. Resurse

Puțini înțelegem cu adevărat ce înseamnă industria colectarii si reciclarii din România. Atat timp cat colectarea nu se face pe diferite fractii, aproximativ 95% din deseu nu se poate recicla urmând să fie incinerat sau sa ajungă în mediu.
14/04/2021

O carieră fericită

Bazându-ne pe studii am putea chiar să afirmăm că dincolo de venituri, proiecte, și echilibrul dintre viața profesională și viața personală este probabil cel mai puternic factor care impulsionează la locul de muncă o persoană.
25/03/2021

Programul de lucru

Atunci când vorbim de programul de lucru, cuvântul cel mai potrivit este flexibilitatea. Este aceasta o povară sau un avantaj?
11/03/2021

Ce ne împiedică oare să visăm?

Eu susțin visarea, dar visarea trebuie împletită cu muncă și credință. Și la urma urmei, visele nu mor niciodată, decât dacă le omoară visătorul.
23/02/2021

Cât costă un vis?

Crâmpeie din viața unui antreprenor: un kilogram de vise, vă rog! Împachetate în realitate, dacă se poate! Mulțumesc.
09/02/2021
blog feedback interviu

Feedback-ul după interviu

Candidații merită întotdeauna onestitate, iar dacă în feedback-ul de dupa interviu alegi să spui adevărul, le vei câștiga respectul.
17/01/2021

Cum poti lucra de oriunde pentru $200.000 / an

Sunt convins ca anul 2020 va fi amintit ca cel care a schimbat munca la distanta nu doar pentru romani, ci si pentru restul lumii.
09/12/2020

Avem poziții deschise, vrei să te recomand?

Așa cum fiecare candidat vrea să meargă cât mai la sigur când se angajează, tot așa vrea și compania.
30/11/2020
outline marketing timisoara

Outline – break. reinvent. experience.

Credem în puterea brandurilor create în jurul valorii și a experienței pe care o oferă clienților! În tot ceea ce facem credem în sursa creativă de a rupe liniile, de a gândi diferit.
19/11/2020

Be Cyber Aware

Industria securității cibernetice este inovatoare; se dezvoltă cu o viteză amețitoare. Trăim într-o era în care totul este accesibil. Și ghiciți ce: ritmul nu va încetini.
02/11/2020

“Cât despre mine, sunt un optimist. Nu-mi pare de mare folos să fiu altfel.”

Crystal Mind Academy este o academie Cisco...
30/10/2020

How to business

StartUp KIDS este un program care necesită perseverență. Este un program la care și dacă nu poți participa fizic, nu scapi de task-uri, nu-ți lași echipa baltă.
30/10/2020

Secretele din spatele unui CV de succes

Te-ai întrebat vreodată cât de mult poate influența aspectul unui CV și care sunt informațiile relevante pentru a impresiona angajatorul?
30/10/2020

Hila Legal – Inovatie, determinare, excelenta

Hila Legal este un birou de avocați din Timișoara, născut din convingerea că avocatul este un partener spre succes.
30/10/2020

Colaborarea la distanță – fezabilă sau nu?

Criza provocată de celebrul Corona virus, a ridicat provocări majore în cadrul companiior. Având în vedere restricțiile impuse de-a lungul noii perioade, varii de domenii de activitate au fost puse sub semnul întrebării...
30/10/2020

Cum ne protejăm de amenințările aduse la adresa securității

Securitatea IoT (Internet of things) devine esențială în dezvoltarea orașelor inteligente, întrucât serviciile acestora se bazează tot mai mult pe o rețea complexă de dispozitive IoT.
Buy now