StartUp Career I Love My Job: Explorând satisfacția la locul de muncă cu VoxiClinic&VoxiKids -

I Love My Job
Explorând satisfacția la locul de muncă
cu VoxiClinic&VoxiKids

 

De la angajați cu experiență, până la Fondator, vom afla direct de la ei ce îi face să iubească munca la VoxiClinic&VoxiKids și cum compania își menține angajații motivați și satisfăcuți.

"I Love My Job" reprezintă o serie de interviuri dedicate explorării și înțelegerii esenței fericirii și satisfacției în mediul de lucru. Scopul nostru este de a descoperi ce anume face ca angajații să rămână devotați și pasionați de munca lor, chiar și după mulți ani. În cadrul acestei serii, vorbim cu oameni reali care își iubesc joburile și aflăm secretul loialității lor față de companiile în care lucrează.


În această ediție, ne vom concentra asupra VoxiClinic&VoxiKids, un startup românesc de servicii de logopedie și educație. Platforma este recunoscută de către Ministerul Educației și Cercetării și utilizată în școli cu educație specială. Compania s-a axat pe transformarea unei aplicații de mobil într-o clinică digitală dedicată dezvoltării limbajului copiilor. De la angajați cu experiență, până la Fondator, vom afla direct de la ei ce îi face să iubească munca la VoxiClinic&VoxiKids și cum compania își menține angajații motivați și satisfăcuți.

Irina Iosif - Customer Care Manager


Ce te-a atras inițial să lucrezi VoxiClinic&VoxiKids și cum crezi că s-au schimbat valorile și obiectivele companiei de-a lungul anilor de când lucrezi aici?

Am ales să lucrez la Voxi pentru că am văzut oportunitatea de a aduce o contribuție semnificativă într-un domeniu sensibil care afectează atât copiii, cât și părinții. Pe parcursul timpului petrecut aici, am văzut în timp real transformările companiei. Este o experiență care mă motivează constant, știind că pot aduce o schimbare reală și că pot contribui la dezvoltarea atât a copiilor, cât și a specialiștilor din acest domeniu.

Am dezvoltat relații frumoase cu mulți dintre clienții noștri, iar unul dintre cele mai motivante momente pentru mine este atunci când un părinte mă sună pentru a-mi împărtăși cât de mult i-au ajutat produsele noastre. Este o confirmare extraordinară a impactului pozitiv pe care îl avem în viața celor care folosesc serviciile noastre.


Ce te-a făcut să te simți valorizat și motivat să continui să lucrezi aici pe termen lung?

Sunt mândră să spun că mă simt valorizată și motivată să continui să lucrez aici pe termen lung datorită mai multor aspecte. În primul rând, știu că ceea ce facem la Voxi are un impact real în viața copiilor, părinților și a profesioniștilor din domeniul terapiei de limbaj. Văd zilnic că produsele noastre ajuta mult copii și părinții-rutina mea are un purpose!

În al doilea rând, echipa Voxi este excepțională. Atmosfera de colaborare este caldă. Cu toții suntem dedicați iar acest lucru se simte.

În ansamblu, este combinația dintre impactul nostru în comunitate, echipa minunată și potențialul de creștere care mă fac să mă simt motivată să continui să lucrez aici pe termen lung.


Care sunt oportunitățile de dezvoltare profesională și personală pe care le-ai avut în cadrul VoxiClinic&VoxiKids, și cum te-au ajutat acestea să te dezvolți în cariera ta?

Mediul de lucru la Voxi este o experiență adevarată de învățare. Fiecare zi vine cu provocările ei iar aici, am învățat cu toții să le gestionăm natural și fără să aderăm de la principii personale sau profesionale.

Ana Camelia Mincu - Customer Support


Cum consideri că VoxiClinic&VoxiKids se diferențiază de alte companii în ceea ce privește mediul de lucru?

De la misiunea noastră de a inova educația și terapia, și modul sinergic în care colaborăm și organizăm atât structura de lucru cât și activitățile din afara biroului, la VoxiKids se ține cont de faptul că, pe lângă angajați, suntem oameni, suntem indivizi cu personalități si pasiuni și suntem încurajați la fiecare pas să ne exprimăm liber și în moduri creative. Opiniile, sugestiile și ideile noastre chiar contează și adesea buna noastră comunicare se reflectă și în strategia de lucru.

AnaMaria Onică - CEO


Ca CEO al VoxiKids, care sunt strategiile și inițiativele cheie pe care le implementezi pentru a menține angajații și colaboratorii motivați, implicați și loiali față de organizație, și care este mesajul pe care doriți să îl transmiteți angajaților și viitorilor candidați care vor să se alăture echipei voastre?

În primul rând vreau să spun că la noi nu e doar despre muncă. E și despre a te simți bine și a te bucura în timp ce faci lucruri grozave împreună cu o echipă minunată.

La VoxiKids, nu suntem doar colegi de muncă, suntem prieteni care se bucură de fiecare zi petrecută împreună. Aici nu se vorbește doar de muncă, ci și despre pasiuni, hobby-uri și experiențe de viață pe care le împărtășim cu entuziasm.

Organizăm, de asemenea, evenimente sociale, ieșiri în oraș și alte activități care ne aduc împreună și ne ajută să ne simțim bine. Credem că o atmosferă de lucru plăcută și colegi cu care te simți confortabil sunt secretele unei echipe productive și motivate.


Și, desigur, avem o misiune minunată: să ajutăm copiii să-și dezvolte abilitățile de comunicare. Acest lucru adaugă o doză de satisfacție și bucurie în fiecare zi petrecută la birou.

Deci, la VoxiKids, ne place să combinăm pasiunea cu munca, să ne simțim bine și să facem o diferență reală în lumea copiilor și a familiilor lor.Un proiect I Love My Job
by StartUp Career in cooperation with VoxiClinic&VoxiKids