Când pasiunea se întâlnește cu abilitățile,
o carieră de succes este asigurată

Cursuri IT

Cursurile de IT sunt oferite de StartUp Career în parteneriat cu Crystal Mind Academy și se desfășoară pe una din platformele www.invata-online.ro, www.udemy.com sau www.netacad.com. După promovarea oricărui curs se obține din partea Crystal Mind Academy o diplomă de finalizare în limba engleză, care detaliază cele învățate.


Pentru finalizarea cursului și emiterea diplomei de absolvire următoarele condiții sunt obligatorii:

 • promovarea examenului aferent fiecărui capitol;
 • nota minimă de promovare pentru fiecare examen este de 80%. Cursantul are dreptul la 3 încercări pentru fiecare examen, iar ultima notă obținută reprezintă nota finală;
 • trimiterea temelor de seminar de la capitolele unde este precizată această cerință și marcarea acestora cu "acceptat" de catre profesor. În cazul neacceptării temei de către profesor, cursantul are dreptul la încă 2 încercări;
 • toate cerințele necesare finalizării cursului trebuie îndeplinite în maximum 9 luni de la data înscrierii;


 • Linux Basic Administration se adreseaza acelor persoane care nu au experienta in Linux sau cunosc anumite concepte dar nu intr-un mod organizat si doresc sa acopere golurile ramase. Nivelul de prezentare este mediu ca si dificultate.
  Scopul cursului este de a forma sau consolida bazele OBLIGATORII de cunostinte ale oricarei persoane doritoare sa lucreze ca Administrator de Sistem.


  PREZENTARE GENERALĂ: Cursul Linux Basic Administration este primul dintr-o suita de 3 cursuri alaturi de Linux Server Administration si Advanced Linux & INFOSEC. Aceste 3 cursuri ofera o imagine completa si de ansamblu asupra modului de organizare si de administrare a unui sistem Linux din mediul Enterprise.
  Cursul este format din 9 capitole organizate astfel incat parcurgerea lor sa fie cat mai logica, iar notiunile prezentate sa vina pentru cursant cat mai natural.
  Pentru inscrierea la acest curs nu sunt necesare cunostinte initiale de Linux sau Networking.

  DIPLOMA/CERTIFICARE După promovarea examenelor online vei primi un certificat de absolvire în Limba Engleză care detaliază cele învățate și conține un calificativ.


  80 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  Linux Server Administration se adreseaza acelor persoane care au cunostinte medii de Linux si doresc sa invete sa instaleze, configureze si administreze servere Linux pentru mediul Enterprise. Cursul este independent de distributia folosita. Nivelul de prezentare este mediu spre avansat.


  PREZENTARE GENERALĂ: Cursul Linux Server Administration se doreste a fi o continuare fireasca a cursului Linux Basic Administration.

  Modul de abordare pragmatic si independent de distributia de Linux folosita, cele peste 30 tutoriale video precum si programa de studiu completa, confera cursului un caracter unic, ideal pentru cei care doresc sa invete in mod organizat sa administreze servere Linux in mediul Enterprise. .

  Cursul este format din 13 capitole, fiecare urmarind o anumita tema, in general un server. Vor fi prezentate notiuni atat de necesare oricarui admin de Linux precum: Bash Scripting, Compilarea kernelului de Linux, Serverul DHCP, FTP, DNS, Apache+PHP, MySql, Postfix, Dovecot, Firewall & Routing, Managementul Logurilor etc.

  Pentru inscrierea la acest curs sunt necesare cunostinte medii de Linux si Networking. Ideal cursantii trebuie sa fi promovat cursul Linux Basic Administration si Cisco CCNA1 - Exploration.

  Participarea la cursul Linux Basic Administration nu este o conditie obligatorie, doar ca in cazul in care doriti sa incepeti cu acest curs trebuie sa sustineti un test online pe care sa-l promovati.

  DIPLOMA/CERTIFICARE După promovarea examenelor online vei primi un certificat de absolvire în Limba Engleză care detaliază cele învățate și conține un calificativ.


  80 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  Advanced Linux & INFOSEC se adreseaza acelor persoane care au experienta medie, atat teoretica cat si practica in Networking in general si Linux in special. Cursul intra in detalii despre securitatea informatiei, servere pe Linux, dar si in concepte generale de Networking precum QoS sau TCP/IP. Nivelul de prezentare este avansat.


  PREZENTARE GENERALĂ: Care este cel mai rau lucru pe care un Black Hat Hacker il poate cauza retelei si informatiilor tale? Pentru a te putea proteja eficient trebuie sa patrunzi esenta diferitelor moduri de atac, sa poti anticipa miscarile adversarului. Doar daca intelegi ce si cum te poate lovi cel mai rau vei putea cu adevarat sa te feresti.

  Cursul Advanced Linux & INFOSEC incheie trilogia cursurilor de Linux organizate de Crystal Mind Academy atat in format online cat si clasic cu predare.

  Curricula cursului urmeaza 3 directii principale si anume securitatea informatiei din perspectiva unui White Hat Hacker, concepte avansate despre Networking precum QoS, TCP/IP etc si configurarea si securizarea serverelor pe Linux.

  Cursul este format din 13 capitole, fiecare urmarind o anumita tema. Vor fi prezentate notiuni legate de NETFILTER/iptables avansat, QoS/HTB, IDS/snort, Criptografie, Steganografie, platforma LAMP, VPN, Security Audit & Penetration Testing, WLAN etc.

  Pentru inscrierea la acest curs sunt necesare cunostinte cel putin medii de Linux si Networking. Ideal cursantii trebuie sa fi promovat cursurile Linux Basic Administration, Linux Server Administration si Cisco CCNA - Exploration.

  Participarea la celelalte cursuri online de Linux nu este o conditie obligatorie, dar foarte recomandata.

  Nota: Toate notiunile si demonstratiile prezentate in curs sunt din perspectiva unui White Hat Hacker. Este interzisa testarea celor prezentate pe alte sisteme decat cele proprii. In cazul pierderii de date sau compromiterii sistemului de operare responsabilitatea este exclusiva a celui care a exercitat actiunea.

  DIPLOMA/CERTIFICARE După promovarea examenelor online vei primi un certificat de absolvire în Limba Engleză care detaliază cele învățate și conține un calificativ.


  80 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  La aceste cursuri de programare C și C++ vei dobândi noțiuni fundamentale de programare și vei face primul pas către o carieră de succes de programator. Învățarea ulterioară a altor limbaje de programare va fi mult mai ușoară.


  CURRICULUM: Este realizat de C++ Institute și este în limba engleză pe platforma de e-learning Cisco Networking Academy. C++ Institute este singura organizație internațională de certificare pentru limbajele C și C++.

  DIPLOMA/CERTIFICARE După promovarea examenelor online vei primi un certificat de absolvire de la Cisco și C++ Institute. De asemenea vei putea susține cu discount 51% + free retake certificările internaționale CLA (C Programming Language Certified Associate) și CPA (C++ Certified Associate Programmer).


  80 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  HTML si CSS (Programator Web 1) se adreseaza atat persoanelor care vor sa realizeze pagini web in mod profesionist si eficient si nu au cunostinte deloc in acest domeniu cat si persoanelor care stiu "cate ceva" dar au nevoie de acumularea cunostintelor in mod organizat si exemple ce ajuta fixarea si aplicarea acestor cunostinte.
  Partea teoretica a cursului acopera limbajul HTML / XHTML, CSS, si bazele limbajului JavaScript.


  PREZENTARE GENERALĂ: Din cauza faptului ca exista deja foarte multa informatie pe Internet (corect pe Web) referitoare la dezvoltarea de pagini web si la limbajele HTML/CSS/JavaScript, cursul a fost gandit astfel incat sa ofere urmatoarele avantaje:
 • Se prezinta cunostintele si uneltele moderne, eficiente, folosite in prezent de catre profesionistii in domeniu
 • Se pune accent pe aplicarea in practica a informatiilor acumulate, pe exemple si exersarea lor, iar cunostintele teoretice isi au un rol bine definit si prezinta concepte obligatorii de inteles
 • Seria de tutoriale video (de peste 3 ore) prezinta pas cu pas, in timp real, realizarea primei pagini web (index, sau home page) dintr-un site web.
 • Sursa site-ului web prezentat in tutoriale poate fi descarcata complet, pentru a fi analizata de catre cursant: fisierele html, css, imagini, si fisierele psd ce reprezinta designul site-ului.
 • Cursul ofera o serie de teme ce vor fi realizate de catre cursant. Profesorul responsabil cu acest curs va raspunde la intrebarile cursantului, oferind suport pentru intelegerea materiei si realizarea temelor practice.


 • DIPLOMA/CERTIFICARE După promovarea examenelor online vei primi un certificat de absolvire în Limba Engleză care detaliază cele învățate și conține un calificativ.


  80 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  PHP si MySql (Programator Web 2) are scopul de a te pregati pentru dezvoltarea eficienta a aplicatiilor web folosind PHP si MySQL. Nivelul cursului porneste de la zero, pana la un nivel mediu/avansat si acopera subiectele ce pot fi vazute la pagina Documentatie sau prin contul Demo.


  Cursul poate fi urmat in continuarea cursului HTML / CSS (Programator Web 1), sau poate fi urmat direct, atat timp cat cursantul are cunostinte de baza de html si css, si intelege conceptele fundamentale ale tehnologiei web (ce este un server web, ce este un client web, cum interactioneaza acestea, ce este un client de FTP, etc).

  PREZENTARE GENERALĂ: Cursul ofera in prima parte o baza teoretica solida a limbajului PHP. Se insista pe exemple multe, simple, pentru a testa si a deprinde sintaxa PHP, iar pentru cei care n-au mai programat aceste exemple sunt o ocazie de a se deprinde cu regulile de baza ale programarii.

  Pe masura ce cursantul trece de elementele fundamentale ale limbajului (deci incepand cu capitolul 6), sunt prezente in acelasi timp si exemple complexe, asa numitele 'mini-aplicatii' ce ofera rezolvari pentru problemele cele mai des intalnite in aplicatiile web.

  Astfel, sunt tratate in detaliu, in diferite grade de complexitate, subiecte ca: procesarea si validarea formularelor, operatiile cu bazele de date - MySQL, tratarea erorilor, folosirea sesiunilor pentru login, etc. In 'mini-aplicatii' insist pe informatiile din capitolul respectiv, insa se folosesc si cunostinte acumulate pana la acel capitol in curs.

  Temele prezente in curs sunt o provocare pentru cursant de a folosi cunostintele in scopuri practice asa cum va trebui sa o faca in continuare in cariera de programator in PHP. Temele sunt optionale, insa foarte recomandate.

  Ultimul capitol al cursului ofera codul sursa complet si explicatia acestuia pentru realizarea unui magazin virtual, numit laptops. Acest capitol, este ceva mai complex decat cele anterioare, insa arata cum se pot folosi cunostintele acumulate in curs pentru realizarea unei aplicatii web reale, de aceea, consider ca merita parcurs cu atentie. Unul din principalele scopuri ale proiectului laptops este sa incurajeze cursantul sa programeze eficient, sa reutilizeze cat mai mult cod, de la un proiect la altul. Din acest motiv, o parte din codul acestui proiect poate fi folosit si la alte aplicatii web, prin urmare cursantul poate beneficia de el pentru aplicatiile sale viitoare, bineinteles cu respectarea regulilor de copyright.

  DIPLOMA/CERTIFICARE După promovarea examenelor online vei primi un certificat de absolvire în Limba Engleză care detaliază cele învățate și conține un calificativ.


  80 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  Exista 3 module CCNA care pot fi organizate independent sau combinat. Toate cursurile au suport in limba romana.


  PREZENTARE GENERALĂ: Este creat de Cisco si accesibil pe Cisco Networking Academy. Curriculumul contine video, slide-uri, simulari in Packet Tracer si alte elemente interactive.

  OBIECTIV: La sfarsitul cursului CCNA vei avea cunostinte solide teoretice si practice despre modul de functionare al retelelor de calculatoare, protocoale de rutare si switching, security precum si despre configurarea echipamentelor profesionale Cisco.

  DIPLOMA/CERTIFICARE Dupa promovarea examenelor online vei primi pentru fiecare modul CCNA o diploma de absolvire din partea Cisco. La sfarsitul celor 3 module CCNA vei putea sustine certificarea CCNA - Cisco Certified Network Associate - beneficiind de un discount de 51%.


  90 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  Exista 3 module CCNA care pot fi organizate independent sau combinat. Toate cursurile au suport in limba romana.


  PREZENTARE GENERALĂ: Este creat de Cisco si accesibil pe Cisco Networking Academy. Curriculumul contine video, slide-uri, simulari in Packet Tracer si alte elemente interactive.

  OBIECTIV: La sfarsitul cursului CCNA vei avea cunostinte solide teoretice si practice despre modul de functionare al retelelor de calculatoare, protocoale de rutare si switching, security precum si despre configurarea echipamentelor profesionale Cisco.

  DIPLOMA/CERTIFICARE Dupa promovarea examenelor online vei primi pentru fiecare modul CCNA o diploma de absolvire din partea Cisco. La sfarsitul celor 3 module CCNA vei putea sustine certificarea CCNA - Cisco Certified Network Associate - beneficiind de un discount de 51%.


  90 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  Exista 3 module CCNA care pot fi organizate independent sau combinat. Toate cursurile au suport in limba romana.


  PREZENTARE GENERALĂ: Este creat de Cisco si accesibil pe Cisco Networking Academy. Curriculumul contine video, slide-uri, simulari in Packet Tracer si alte elemente interactive.

  OBIECTIV: La sfarsitul cursului CCNA vei avea cunostinte solide teoretice si practice despre modul de functionare al retelelor de calculatoare, protocoale de rutare si switching, security precum si despre configurarea echipamentelor profesionale Cisco.

  DIPLOMA/CERTIFICARE Dupa promovarea examenelor online vei primi pentru fiecare modul CCNA o diploma de absolvire din partea Cisco. La sfarsitul celor 3 module CCNA vei putea sustine certificarea CCNA - Cisco Certified Network Associate - beneficiind de un discount de 51%.


  90 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  Exista 3 module CCNA care pot fi organizate independent sau combinat. Toate cursurile au suport in limba romana.


  PREZENTARE GENERALĂ: Este creat de Cisco si accesibil pe Cisco Networking Academy. Curriculumul contine video, slide-uri, simulari in Packet Tracer si alte elemente interactive.

  OBIECTIV: La sfarsitul cursului CCNA vei avea cunostinte solide teoretice si practice despre modul de functionare al retelelor de calculatoare, protocoale de rutare si switching, security precum si despre configurarea echipamentelor profesionale Cisco.

  DIPLOMA/CERTIFICARE Dupa promovarea examenelor online vei primi pentru fiecare modul CCNA o diploma de absolvire din partea Cisco. La sfarsitul celor 3 module CCNA vei putea sustine certificarea CCNA - Cisco Certified Network Associate - beneficiind de un discount de 51%.


  250 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  Google's Go (Golang) de la incepator la Pro. Deveniți un programator profesionist Golang de la zero. Cu exerciții hands-on.


  PREZENTARE GENERALĂ:
  Deveniți un programator profesionist Go și de a lua angajat.

  OBIECTIV:
 • Pentru fiecare Concept Go Key veți obține un videoclip de înaltă calitate, o secțiune de codificare, un test, exerciții practice și diapozitive.
 • Aflați pentru a lucra cu Du-te structuri de flux de control: în cazul în care, pentru, pauză, continua, comutator, goto, etichete, etc
 • Veți stăpâni toate conceptele cheie Go pornind de la Zero. Nu sunt necesare cunoștințe prealabile go.
 • Stăpânește toate structurile de date Go în profunzime: arrays, slices, strings, maps, structs.


 • DIPLOMA/CERTIFICARE
  Curs desfașurat pe platforma Udemy .


  60 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  4.5 (1315 ratings) • 9148 Students

  Cursul se adresează inginerilor de rețea Cisco sau multi vendor, inginerilor DevOps, sysadminilor, specialiștilor în securitatea informației sau oricărui inginer doritor să învețe să automatizeze taskuri complexe, dar repetitive.


  CURRICULUM: Este în limba engleză și conține tutoriale video, laboratoare în GNS3 și Linux, slide-uri, quizz-uri și foarte multe exemple practice, real-life.

  DIPLOMA/CERTIFICARE La sfârșitul cursului vei ști să automatizezi configurația echipamentelor de rețea Cisco sau a altor vendori și vei fi în topul inginerilor de rețea. Network Automation este direcția clară a industriei de Networking!


  80 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  PREZENTARE GENERALĂ:
  Cât de mare ar fi pentru a scrie propriul program de calculator? Sau, design o aplicație web sau desktop care milioane de oameni s-ar putea bucura? Ambele sunt posibile dacă învățați să codificați în Python. Python este limbajul de programare foarte versatil, orientat spre obiecte, folosit de startup-uri și giganți tehnologici, Google, Facebook, Dropbox și IBM. Python este, de asemenea, recomandat pentru dezvoltatorii tineri care aspiră, care sunt interesați în urmărirea carierelor în securitate, networking și Internet-of-Things. După ce ați terminat acest curs, sunteți gata să susțineți examenul de certificare de programare PCAP – Certified Associate in Python. Nu sunt necesare cunoștințe prealabile de programare.


  OBIECTIV:
 • Rezolvarea problemelor folosind o abordare algoritmică.
 • Înțelegeți activitatea programatorului în procesul de dezvoltare software.
 • Obțineți cunoștințe despre modul în care un program este executat.
 • Pregătiți-vă pentru certificarea PCAP-Python.


 • DIPLOMA/CERTIFICARE
  Curs desfașurat pe platforma Netacad .


  80 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)

  Înscrie-te la cursul online

  CURRICULUM: Cursul este in limba engleza si contine tutoriale video, demonstratii live, e-book complet, slide-uri, quiz-uri si foarte multe exercitii practice. Accesul la curs se face pe platforma de e-learning Udemy. .

  PREZENTARE GENERALĂ: Cât de mare ar fi pentru a scrie propriul program de calculator? Sau, design o aplicație web sau desktop care milioane de oameni s-ar putea bucura? Ambele sunt posibile dacă învățați să codificați în Python. Python este limbajul de programare foarte versatil, orientat spre obiecte, folosit de startup-uri și giganți tehnologici, Google, Facebook, Dropbox și IBM. Python este, de asemenea, recomandat pentru dezvoltatorii tineri care aspiră, care sunt interesați în urmărirea carierelor în securitate, networking și Internet-of-Things. După ce ați terminat acest curs, sunteți gata să susțineți examenul de certificare de programare PCAP – Certified Associate in Python. Nu sunt necesare cunoștințe prealabile de programare.


  OBIECTIV: La acest curs de programare Python 100% Hands-On vei invata toate conceptele cheie din Python 3, iar la sfasitul cursului vei fi in topul programatorilor Python. Vei putea de asemenea alege specializari de top precum AI, Data Science, Network Automation sau Web Development.
  DIPLOMA/CERTIFICARE Dupa promovarea examenelor online vei primi un certificat de absolvire in Limba Engleza care detaliaza cele invatate si contine un calificativ.


  60 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  CURRICULUM: Este in limba engleza si contine tutoriale video, slide-uri, quizz-uri si foarte multe exemple practice de Smart Contracts (ERC20 Token, ICO, Auction, CrowdFunding, Lottery). Accesul la curs se face pe platforma de e-learning Udemy.

  PREZENTARE GENERALĂ: Cursul se adreseaza programatorilor sau antreprenorilor care doresc sa invete o tehnologie cu potential major. Blockchain este tehnologia viitorului, iar Ethereum este cea mai cunoscuta platforma pentru Smart Contracts si DDapps.


  OBIECTIV: De a invata in detaliu despre Blockchain, Ethereum, programare Solidity, Smart Contracts, si DApps. La sfarsitul cursului vei fi in top 10% programatori Blockchain si vei putea face parte din revolutia tehnologica a viitorului!


  60 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)


  Grafica si Design in Photoshop se adreseaza graficienilor, designerilor web, fotografilor profesionisti sau amatori precum si pasionatilor de grafica digitala care vor sa stapanesca programul Adobe Photoshop.


  PREZENTARE GENERALĂ: Daca esti interesat de grafica vectoriala, identitate de companie, efecte de imagine sau retusare photo, acest curs este pentru tine!

  Chiar daca nu doresti sa lucrezi ca designer sau grafician profesionist, cunostintele acumulare la curs sunt necesare oricui. Vei sti sa micsorezi imagini, sa indepartezi efectul de "ochi rosii" din fotografii, vei putea sa retusezi fotografia preferata, astfel incat sa anumite elemente nedorite sa dispara etc.

  Cursul prezinta urmatoarele avantaje:
 • Se prezinta programul Adobe Photoshop care contine unelte moderne, eficiente, folosite in prezent de catre designeri, graficieni din intreaga lume.
 • Se pune accent pe aplicarea in practica a informatiilor acumulate, pe exemple si exersarea lor, iar cunostintele teoretice isi au un rol bine definit si prezinta concepte obligatorii de inteles
 • Seria de tutoriale video (exista un tutorial video pentru fiecare concept important prezentat) prezinta pas cu pas, in timp real, cum se ajunge la rezultatul dorit.
 • Cursul ofera o serie de teme ce vor fi realizate de catre cursant. Profesorul responsabil cu acest curs va raspunde la intrebarile cursantului, oferind suport pentru intelegerea materiei si realizarea temelor practice.
 • Examenele cursului sunt gandite astfel incat toate aspectele importante sa fie verificate, iar cursantul sa stie exact acolo unde greseste si ce trebuie sa mai repete.


 • DIPLOMA/CERTIFICARE După promovarea examenelor online vei primi un certificat de absolvire în Limba Engleză care detaliază cele învățate și conține un calificativ.


  160 Ron

  Discount special prin
  StartUp Career: -15%
  (promocode: startup15)
  Începe să înveți Python

  Începeți să învățați Python cu următorul tutorial. Acest tool GRATUIT este destinat tuturor celor care doresc să învețe limbajul de programare Python, indiferent dacă sunteți începători sau avansați.
  De ce Python?
  - Este un limbaj foarte uşor de citit şi învăţat;
  - Portabil - nu depinde de platforma pe care a fost dezvoltat;
  - Scalabil - datorită sintaxei, este mult mai uşor să întreţinem un program de dimensiuni mari în Python, decât unul în C, Bash, Java etc;
  - Poate fi utilizat în multe domenii - inteligenţă artificială, analize de date, cercetare, automatizare, aplicaţii web etc.

  Începe să înveți Python acum


  Începe să înveți PHP

  Începeți să învățați PHP cu următorul tutorial. Acest tool GRATUIT este destinat tuturor celor care doresc să învețe limbajul de programare PHP, indiferent dacă sunteți începători sau avansați.
  De ce PHP?
  - Datorită numeroaselor avantaje și ușurinței cu care se utilizează, milioane de site-uri și aplicații web sunt create cu ajutorul acestui limbaj;
  - Limbajul este ușor de învățat și de implementat, iar actualizarea site-ului și adăugarea noilor opțiuni este relativ simplă;
  - PHP suportă toate sistemele de operare mai cunoscute, iar site-urile construite cu ajutorul acestui program se pot integra ușor pe marea majoritate a serverelor.

  Începe să înveți PHP acum