Despre angajați, în cifre
78%

Rata de plecare


Angajații care nu se simt apreciați de către manageri, pentru pasiunea, implicarea și munca lor, aleg să plece din companie, chiar dacă sunt bine plătiți.

65%

Rata de satisfacție


Implicarea în diverse proiecte care sunt în aria lor de interes crește satisfacția la locul de muncă. Angajații doresc job-uri care să se potrivească cu pregătirea și pasiunile lor.

59%

Rata de implicare


Majoritatea angajaților au deschiderea de a se implica benevol și gratuit în proiecte care le dau oportunitatea de a se simți utili social și a face ceea ce le place.


Oameni pentru job-uri,
nu job-uri pentru oameni

Credem că trăim o nouă paradigmă a recrutării: pe de-o parte sunt mulți candidați cu pregătire profesională, dar fără un vibe pozitiv / proactiv; pe de altă parte sunt numeroase persoane pasionate, dar care nu au studii în domeniul IT. Companiile ce preferă? Răspunsurile sunt multiple, dar noi milităm pentru a pune accent pe partea umană, pe pasiune, implicare. Acestea sunt mai valoroase decât un candidat cu diplomă, bine pregătit, dar blazat.

Având tangențe cu domeniul recrutării, întâlnim oameni introvertiți, dar extrem de pasionați sau oameni fără pregătire în IT dar care învață repede partea de know-how a job-ului și sunt foarte implicați ca structură umană. Am plecat de la ideea de a realiza o recrutare dincolo de clasicul CV: cine este candidatul ca persoană, ce-i place să faci, pasiunile, realizările și visele sale. Încurajăm companiile să abordeze o altă strategie de recrutare, să fie deschise în a vedea pasiunile candidaților dincolo de pregătire: câte voluntariate au făcut, câte idei și inițiative de proiecte au avut. Fiecare poveste de succes a companiilor se bazează pe pasiunea oamenilor care o clădesc.

Misiunea noastră este să contribuim la o schimbare. Prin această platformă oferim companiilor: posibilitatea de a posta job-uri, garanția că noi le propunem candidați potriviți, șansa de a publica articole interesante axate pe valorile umane ale companiei, oportunitatea de a-și promova cursurile online pe care le fac.


Postează job Trimite articol

Avantajele pe care le oferim companiilor partenere

startup_career_candidati
1

Atragem cursanți

Susținem pregătirea și dobândirea de informații în diverse domenii, de aceea îți dăm posibilitatea de a promova cursurile pe care compania ta le organizează. Noi le postăm pe site și le promovăm în cadrul comunității noastre. Astfel ai un număr mai mare de cursanți.
startup_career_job
2

Publicăm Job-uri

Cauți candidați potriviți pentru pozițiile deschise din companie? StartUP Career este și o platformă de promovare a job-urilor. Trimite-ne detalii despre job-uri, iar noi le postăm și le promovăm.
startup_career_articole
3

Recomandăm candidați

În secțiunea dedicată candidaților, noi primim CV-uri pe care le analizăm. Potrivim cerințele job-ului tău cu abilitățile candidaților și îți facem recomandări de persoane potrivite. De asemenea luăm legătura cu cei care sunt 70% potriviți profilului căutat și îi îndrumăm să-și dobândească abilitățile care le mai lipsesc pentru a fi un candidat redutabil pentru job.
startup_career_brand_
4

Creștem brand awareness-ul

Trimite-ne articole interesante despre povestea și viziunea companiei tale, despre oameni de succes care au contribuit la dezvoltarea brandului. Le postăm și le promovăm, ca să inspire oamenii și să arătăm partea umană pe care se bazează brandul companiei tale..

Alătură-te partenerilor care cred în oameni și în dezvoltarea companiilor pe baza unor valori sănătoase

La baza oricărei mari realizări: de la calculator, la nava spațială, se află omul. Cea mai incredibilă invenție este Omul. Să încetăm să considerăm angajatul ca pe un cumul de abilități și deprinderi tehnice. Să-l privim în esența lui: un cumul de pasiune, implicare, dârzenie, creativitate. Iar compania, prin rolurile pe care i le dă angajatului, să fie o sursă de motivare, nu doar pentru performanță, ci pentru evoluție a propriei persoane!

home_employment_pic20
home_employment_pic21

Suntem deschiși spre colaborări personalizate. Găsim cele mai bune soluții pentru compania ta!

+4 0742 192 434

home_employment_pic19