StartUp Career PORTRET FEMININ Importanța femeilor în StartUp Career -

PORTRET FEMININ
Importanța femeilor
în StartUp Career

 

La începutul tuturor lucrurilor mărețe se află o femeie, spunea Alphonse de Lamartine, poet, prozator, dramaturg și om politic francez din secolul al XIX-lea, și dacă suntem onești cu noi înșine, recunoaștem că așa este.
Astăzi, am ales să vorbim despre feminitate, am ales să vorbim despre femeile din echipa StartUp Career

Femeia de azi este, fără doar și poate, rezultatul a sute de ani de perfecționare, mai mult, astăzi femeile se bucură de aceleași drepturi ca cele ale bărbaților, însă acest fenomen are loc în urma numeroaselor acte de revoltă ale sexului feminin. Odată cu trecerea timpului, clasa feminină s-a impus în societate, ajungând astăzi să reprezinte un pilon puternic în comunitate. Putem spune că femeile au demonstrat că, dincolo de a fi mame și soții, sunt capabile să facă performanță în toate domeniile de activitate, inclusiv în armată, tehnologie, informatică sau în domeniul medical.

Prin inteligență, creativitate și determinare, femeile au un rol crucial și o importanță însemnată în organizații, atât din punct de vedere al diversității, cât și al performanței și productivității. Studiile arată că organizațiile unde proporția de femei este mai mare în poziții de conducere și de decizie, au performanțe mai bune pe termen lung, iar acest aspect include atât inovația cât și creșterea veniturilor companiei.

De asemenea, femeile pot oferi soluții și idei inovatoare, având un mod diferit de a gândi și de a aborda diverse situații. La începutul tuturor lucrurilor mărețe se află o femeie, spunea Alphonse de Lamartine (n.21 octombrie 1790, în Franța), poet, scriitor și om politic francez, inițiator al poeziei romantice franceze. Sublim!

Pentru că astăzi sărbătorim femeia, am ales să vorbim despre feminitate, am ales să vorbim despre femeile din echipa StartUp Career, proiect început din dorința de a găsi o formulă potrivită, pentru a oferi oamenilor pasionați, job-ul potrivit sau un restart în carieră.

Femeile din echipa StartUp Career, sunt femei cu abilități bine dezvoltate, care pot oferi soluții și idei inovatoare, având un mod diferit de a gândi și de a aborda provocările, contribuind la dezvoltarea și implementarea diverselor strategii de marketing, promovarea produselor și serviciilor noastre, dezvoltarea și gestionarea campaniilor publicitare, gestionarea rețelelor sociale și a relațiilor cu clienții și partenerii.

Într-o lume a organizațiilor dominate în principal de bărbați, există femei puternice care își fac loc și își arată talentul. Astăzi, vom discuta despre două astfel de femei care merită toată aprecierea noastră, care își conduc propriul startup de carieră și inspiră altele să își urmeze visurile.

Prima este Rebecca Chincea, o femeie înzestrată cu o intuiție excelentă pentru mediul de business și o pasiune pentru relații interumane și afaceri. A doua este Lavinia Checea, având o pasiune pentru dezvoltarea de branduri și strategii de marketing, cu o viziune ambițioasă și inovatoare pentru îmbunătățirea proceselor de recrutare. Ambele sunt capabile să transforme idei creative într-o afacere de succes și sunt exemple demne de urmat pentru oricine dorește să își construiască propria carieră de succes. Iată o scurtă prezentare a colegelor noastre:

Rebecca este un membru valoros al echipei noastre Startup Career și ocupă poziția de Communication Manager.

Rebecca are o cunoaștere extinsă în domeniul comunicării și aduce o perspectivă valoroasă și inovatoare în cadrul echipei noastre. Licențiată în Științele Comunicării, masterandă în Comunicare în Afaceri și în prezent PhD student la Universitatea Politehnica Timișoara, Rebeca este implicată activ în dezvoltarea platformei și imaginii Startup Career, aducând contribuții importante strategiei noastre de marketing și branding. Suntem cu adevărat recunoscători că Rebecca este parte din echipa noastră și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să lucrăm împreună pentru a atinge noi înalte performanțe.

A doua colegă a noastră, Lavinia Checea s-a alăturat echipei StartUp Career în calitate de Marketing Manager în luna februarie a acestui an.

Licențiată în Comunicare, cu experiență în domeniul marketingului și cu o pasiune puternică pentru dezvoltarea de branduri și strategii de marketing inovatoare, Lavinia contribuie la consolidarea poziției noastre pe piață.

De asemenea, masterandă a Universității Politehnica Timișoara, specializarea CRPMD, cu o experiență de peste 5 ani în domeniul marketingului, Lavinia are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a dezvolta strategii de marketing eficiente și pentru a promova brandul StartUp Career pe piață.

În calitate de Marketing Manager, Lavinia este responsabilă cu dezvoltarea și implementarea strategiilor de marketing, editarea și promovarea produselor și serviciilor noastre, dezvoltarea și gestionarea campaniilor publicitare, gestionarea rețelelor sociale și a relațiilor cu clienții și partenerii. Lavinia ne-a spus că “sunt o femeie în căutare permanentă de răspunsuri și experiențe care mă pot împlini sufletește și spiritual; fericirea înseamnă multe lucruri, iar unul dintre ele este plăcerea de a lucra alături de oameni minunați, care sunt o adevărată inspirație.” Ne-a uimit încă de la început. Ambițioasă din fire, se documentează serios și pune extrem de multă pasiune în ceea ce face.

Femeile de carieră sunt o forță importantă și indispensabilă în lumea afacerilor. În cadrul Startup Career, suntem dedicați în mod special susținerii și implicării femeilor în companie, deoarece credem că diversitatea și inovația sunt cheia succesului. Prin femeile noastre de carieră, precum cele prezentate astăzi, putem vedea exemplul unor femei puternice care reușesc prin tenacitate, perseverență și muncă asiduă.

Noi, cei de la StartUp Career, ne angajăm să continuăm să sprijinim femeile de carieră și să ne asigurăm că ele au acces la resursele și oportunitățile necesare pentru a-și atinge întregul potențial.

Dragile noastre colege, luna martie este luna voastră, a tuturor femeilor puternice, curajoase și inspiraționale din jurul nostru. Este o lună în care sărbătorim realizările voastre, luptele voastre și munca voastră de zi cu zi care face diferența în lumea noastră.

La mulți ani!


Lavinia Checea
Content Writer at StartUp Career.