StartUp Career Hila Legal - Inovatie, determinare, excelenta -

Hila Legal
Inovație, determinare, excelență

 

Hila Legal este un birou de avocați din Timișoara, născut din convingerea că avocatul este un partener spre succes. Construim alături de clienții noștri și luptăm pentru ei, în cheia inovației și a excelenței.

Doresc să schimb mentalitatea față de avocat


Ne sunt clienți companii din cele mai diverse, cărora le-am rămas alături din momentul în care ne-au călcat pragul, fiind convinși că afacerile puternice se construiesc alături de avocați la fel de puternici, într-o relație de colaborare statornică.

Cu aceeași dedicare, avocații noștri se implică si în litigiile persoanelor fizice, în domeniile dreptului civil, familiei, dreptul muncii etc.

Biroul nostru cuprinde, de asemenea, contabili și practicieni în insolvență, pentru servicii cât mai complete și complexe, în sprijinul clienților noștri. Exigența și expertiza profesională ne ghidează în obținerea celor mai creative soluții, care ne-au adus încrederea clienților și oportunitatea de a crea o echipă relevantă pe piața avocaturii din vestul țării.


Ce m-a determinat să încep un business în avocatura a fost dorința de a schimba mentalitatea față de avocat în piața de afaceri, de a contribui la un circuit economic sănătos și stabil, prin oferirea de sprijin juridic de prevenție, în antiteză cu serviciile juridice “de criză” la care companiile apelează numai în situații limită.


 

Un business solid este dependent de o bază legală corectă și personalizată pe structura fiecărei afaceri în parte.

Parteneriat constant și de încredere pentru clienți.


Viziunea mea despre business nu s-a modificat substanțial, în sensul că principiile și convingerile care m-au determinat să o iau pe acest drum s-au confirmat. Pot afirma cu fermitate faptul că un business în avocatură devine solid prin “încapățânarea ”avocatului de a lucra profesionist în profunzime, într-o lume în care superficialitatea castigă tot mai mult teren.

Hila Legal a avut plăcerea de a ne furniza acest articol