StartUp Career Comunicare cu și pentru studenți -

Comunicare
cu și pentru
studenți

 

Îi felicit pe toți candidații pentru alegerea făcută și îi asigur că Facultatea de Științe ale Comunicării este un partener de încredere în formarea lor ca viitori specialiști!” – prof. Univ. dr. Daniel Dejica-Carțiș, Decanul Facultății de Științe ale Comunicării.

În contextul derulării examenului de bacalaureat urmat de perioada admiterilor la facultate, Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara este una dintre opțiunile de studiu în Timișoara.

Cu o tradiție de aproape 30 de ani în predarea comunicării și a limbilor moderne aplicate, Facultatea de Științe ale Comunicării este gata să primească noi studenți în această toamnă. Dotările de top, oportunitățile de studiu în mobilități internaționale, dar și colaborările cu mediul de afaceri de profil sunt doar câteva dintre beneficiile de a studia la Facultatea de Științe ale Comunicării. Absolvenții de bacalaureat pot opta pentru specializările Comunicare și Relații Publice, care pregătește studenții în viitoarea lor carieră de brand manageri, specialiști în relații publice și mass-media, purtători de cuvânt. Cât și pentru specializarea Traducere și Interpretare, care pregătește studenții pentru a deveni traducători, terminologi, mediatori sau interpreți.

Îi felicit pe toți candidații pentru alegerea făcută și îi asigur că Facultatea de Științe ale Comunicării este un partener de încredere în formarea lor ca viitori specialiști!” – prof. Univ. dr. Daniel Dejica-Carțiș, Decanul Facultății de Științe ale Comunicării.

Un partener important al Facultății este și Asociația Studențească din cadrul Facultății de Științe ale Comunicării (Liga FSC). Cea mai tânără ligă din cadrul Universității Politehnice are ca scop principal reprezentarea intereselor și apărarea drepturilor studenților din cadrul Facultății de Științe ale Comunicării.

Sub deviza „Comunicare cu și pentru studenți”, Liga FSC reprezintă principala voce a studenților facultății și este parte din Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) și Convenția Organizațiilor Studențești din Politehnică (COSPol).

Pe lângă activitatea de reprezentare, Liga FSC organizează și proiecte dedicate studenților Facultății de Științe ale Comunicării. „Cafeneaua Comunicării”, eveniment care aduce față în față specialiștii în comunicare și studenții. „Training de CV”, unde specialiștii în resurse umane îi învață pe studenți cum să gestioneze eficient perioada primelor interviuri și locuri de muncă.

De asemenea, Liga FSC organizează și proiecte caritabile, cel mai important fiind „Charity Pub Quiz”, care anual strânge fonduri pentru o cauză umanitară.

Deși Liga FSC abia împlinește 5 ani, este o voce puternică a studenților și o oportunitate de voluntariat care este capabilă să dezvolte softskills studenților cărora li se adresează. Liga FSC le urează tuturor absolvenților de liceu mult succes la BAC și vă așteptăm să ne fiți colegi” – Denis Prună, Președintele Ligii FSC, student în anul III.

Admiterea la Facultatea de Științe ale Comunicării începe în data de 27.06.2022 online și 11.07.2022 fizic și se termină în data de 29.07.2022 cu afișarea rezultatelor.


Pentru StartUp Career
Liga FSC.