StartUp Career Caritatea se susține în studenție -

Caritatea
se susține
în studenție

 

Liga FSC își propune prin acest proiect să acorde ajutorul asociației Îngeri pentru suflete prin oferirea întregii sume obținute în urma donațiilor acumulate pe parcurs evenimentului sau sub forma unui cuantum al taxei de înscriere la eveniment, plătită de către participanți.

Asociația Studențească din cadrul Facultății de Științe ale Comunicării din Universitatea Politehnica Timișoara, pe scurt Liga FSC, organizează în această lună un eveniment caritabil de cultură generală intitulat Charity Pub Quiz – aflat în acest an la a-II-a ediție. Evenimentul va avea un format fizic, desfășurându-se în data de 7 decembrie, intervalul orar 17:00- 20:00, în locația Versus Caffee din Timișoara.

Liga FSC își propune prin acest proiect să acorde ajutorul asociației Îngeri pentru suflete prin oferirea întregii sume obținute în urma donațiilor acumulate pe parcurs evenimentului sau sub forma unui cuantum al taxei de înscriere la eveniment, plătită de către participanți. Se va amplasa un loc special în locația parteneră, unde orice persoană poate dona, chiar dacă este participant sau spectator.

Asociația ˶Îngeri pentru suflete˝ are ca scop sprijinirea copiilor și bătrânilor cu posibilități materiale reduse. ˶Organizăm anual 3 campanii principale în care încercăm să cuprindem cât mai mulți beneficiari˝ - afirmă Alexandra Timar, fondator al asociației.

Charity Pup Quiz este o competiție materializată printr-un joc bazat pe întrebări de cultură generală, unde participanții sunt organizați sub forma unor echipe de maxim 4 persoane (8 echipe). Taxa de participare este de 5 lei/persoană (adică 20 de lei/echipă), banii fiind redirecționați ulterior în contul asociației caritabile. Atmosfera va fi întreținută cu un moment artistic marca Nicolle&Kire.

În această competiție, sunt puse la dispoziție 3 premii pentru echipele câștigătoare, precum: Locul I (vouchere de 50 de lei la Mega Yummy Burger, vouchere de 30 vouchere de lei pe eMAG de la StartUp Carrer și vouchere pentru 2h de biliard gratuit de la Versus Caffee), Locul II (oferă combo Versus Caffee pentru toți membrii echipei) și Locul III (un voucher de 15% reducere la o consumație minimă de 30 de lei de la Versus Caffee). Toate fetele din cele 3 echipe câștigătoare vor primi câte un abonament Gold la MamaSun și un voucher pentru o ședință de epilare definitivă la Salon Star iar băieții câte un voucher de 4h la JustPlay și câte un tratament cosmetic facial la Salon Star. De asemenea, toți participanții înscriși la competiție vor beneficia de câte un voucher pentru tuns și unul pentru pensat, oferite de Salon Star.

Puteți afla informații suplimentare despre acest eveniment și despre modalitatea prin care se poate dona pentru cauza caritabilă, printr-un mail adresat pe ligafsc@gmail.com sau prin accesarea evenimentului pe pagina de Facebook a asociației: LIGA FSC.