StartUp Career 6 Idei de cadouri pentru angajați de 8 Martie -

6 Idei de cadouri
pentru angajați
de 8 Martie

 

Bărbații de pretutindeni primesc frumoasa misiune de a dărui un mărțișor pentru a pune un zâmbet pe fața femeilor din viața lor.

Ziua de 8 Martie a fost sărbătorită pentru prima dată în 1909, iar de atunci a rămas în istorie drept o zi emblematică pentru multe din statele lumii. Ca urmare a eforturilor de a obţine drept de vot şi de libertate a muncii, această zi a fost desemnată Ziua Internaţională a Femeii, iar în România a fost transformată tradițional în Ziua Mamei.

Bărbații de pretutindeni primesc frumoasa misiune de a dărui un mărțișor pentru a pune un zâmbet pe fața femeilor din viața lor. Te afli în situația de a nu ști ce să le cumperi angajatelor, colegelor tale de la birou sau partenerelor de afaceri ? Noi am realizat o frumoasă colecție de idei pentru a-ți veni în ajutor.

1. Ciocolată artizanală

Consumul de ciocolată este cunoscut pentru beneficiile asupra stării emoționale, menține și îmbunătățește sănătatea inimii, iar studiile confirmă chiar că îmbunătățește memoria. Astfel, ciocolata va rămâne pentru totdeauna alegerea cu care nu poți da greș. Fii special și alege ceva unic! Sunt diverse branduri de ciocolată artizanală cu care poți surprinde o femeie. Oricine ar aprecia o cutie cu praline rafinate, mai ales dacă ambalajul o recomandă. Interesul pentru ciocolata artizanală a crescut considerabil în ultimii ani, așa că alege să sprijini un producător local și fă o comandă pentru toate doamnele de la birou.


2. Corporate basket

Nu știi ce și-ar dori să primească angajatele din compania în care lucrezi și nu vrei să dai greș cu vreo idee neinspirată? Apelează la o firmă care livrează corporate baskets și lasă-i pe ei să facă treaba în locul tău. Online există diverse servicii de delivery care creează un coș cu cadouri personalizat pentru tine. Alege-ți bugetul, selectează câteva preferințe și vei primi direct la birou cadourile perfecte la doar un click distanță. Acest concept a apărut de câțiva ani și este foarte util când vine vorba de cadouri. Un coș cu o șampanie, o cutie de ciocolată, câteva produse cosmetice deosebite și o eșarfă poate reprezenta un cadou formal, consistent cu care angajatele tale se vor lăuda pe instastory!

3. Gift cards

În preajma acestei frumoase sărbători, multe magazine pun la dispoziția bărbaților indeciși cadoul perfect: un gift card cu care orice doamnă poate să își achiziționeze exact ce își dorește. Fie că este vorba despre un brand de haine sau de cosmetice, există o variată colecție online de gift-carduri. Selectează un buget, alegele cardurile potrivite pentru colegele tale, și trimite-le la shopping! Se vor bucura garantat!


4. Prăjituri

O altă sugestie perfectă este un cadou dulce. Multe cofetării oferă promoții de 8 martie atât la torturi cât și la prăjituri. Alege o cofetărie preferată, selectează produsul dorit, menționează locul și ora și vei primi exact la job un desert care sigur va îndulci chiar și cele mai pretențioase gusturi.. Poți selecta o gamă largă de prăjituri care să fie pe placul tuturor, alege câteva gluten-free, câteva vegane și sigur vei mulțumi pe toată lumea!

5. Accesorii de birou personalizate

Dacă lucrezi într-o corporație sau într-un birou, accesoriile personalizate sunt o alegere bună de cadou pentru femeile din jurul tău. Dacă îți cunoști bine colegele, personalizează într-un mod specific cadoul și pune-le un zâmbet pe față. Fugi la cea mai apropiată papetărie și alege câteva agende sau pixuri, personalizează-le corespunzător (cu nume, zodii, citate sau simboluri) și oferă-le în dar! Este o variantă ieftină și consumabilele de birou vor fi mereu necesare într-o corporație.


6. Mărțișoare handmade

Piața de mărțișoare handmade este una imensă. Sprijină un producător local și cumpără fie online, fie de la micile tarabe cu mărțișoare din orașul tău pe cele făcute manual. Este o alegere sustenabilă și în același timp, vei valorifica câteva ore de muncă ale cuiva. Fie că e din lemn, hârtie, material textil sau fetru, cumpără un mărțișor original pentru angajatele tale!


Așadar nu-ți face griji dacă n-ai idei de cadouri, de cele mai multe ori gestul în sine contează și intenția de a oferi o atenție specială într-o zi deosebită! Cel mai bun cadou pentru angajate, colege sau partenere de afaceri este să le oferi zi de zi


Bianca Bîrsan
Content Writer at StartUp Career.